Dagens Lunch
Vecka 5
Måndag
Ugnsstekt fylld falukorv med potatismos (LF) (GF)
Fiskgratäng med pepparrot och gräslök (LF) (GF)
Ugnsstekt fylld vegetarisk korv med potatismos (LF) (GF)
Tisdag
Pasta med ost och skinksås
Sesampanerad fisk med wasabi- och limedressing (LF) (GF)
Pasta med vegetarisk sås
Onsdag
Pannbiff med löksky och kokt potatis (LF) (GF)
Kyckling med paprikasås och ris (LF) (GF)
Vegetarisk tacobiff med paprikasås och ris (LF) (GF)
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, hemkoktsylt och grädde (LF) (GF)
Boeuf bourguignon (LF) (GF)
Vegetarisk soppa med pannkaka, hemkoktsylt och grädde (LF) (GF)
Fredag
Fläskytterfilé med kantarellsås och rostad potatis (LF) (GF)
Sprödbakad fisk med dansk remouladesås (LF) (GF)
Vårrullar med sweet chili och ris
LF= Laktosfritt alternativ finns GF= Glutenfritt alternativ finns
Week 5
Monday
Oven-roasted stuffed falu sausage with mashed potatoes
Fish gratin with horseradish and chives
Oven-roasted stuffed vegetarian sausage with mashed potatoes
Tuesday
Pasta with cheese and ham sauce
Sesame breaded fish with wasabi dressing
Pasta with vegetarian sauce
Wednesday
Pan steak with onion cloud and boiled potatoes
Chicken with paprika sauce and rice
Vegetarian taco steak with paprika sauce and rice
Thursday
Pea soup with pancake, home-cooked jam and cream
Boeuf bourguignon
Vegetarian soup with pancake, homemade jam and cream
Friday
Pork tenderloin with chanterelle sauce and roasted potatoes
Crispy baked fish with Danish remoulade sauce
Spring rolls with sweet chili and rice